Ballina Jetë & Stil Erotikë Studimi+18/ Ja 5 pozicionet në seks që femrat i urrejnë në fshehtësi

Studimi+18/ Ja 5 pozicionet në seks që femrat i urrejnë në fshehtësi

Një studim tek 1200 femra zbuloi se, cilat janë 5 pozicionet në seks të cilat femrat i urrejnë. Sipas revistës “Men’s Health” që bëri edhe studimin në fjalë, rezultatet janë të papritura dhe të padëshiruara nga meshkujt.

Ja cilat janë këto 5 pozicione:

1 – Seksi nga pas

Ky është pozicioni më pak i pëlqyer nga të gjitha gratë e anketuara. Sipas njërës prej studiueseve, problemi me këtë pozicion është goditja që pëson qafa e mitrës gjatë aktit, aq sa shumë shpesh penetrimi i thellë shkakton më shumë dhimbje sesa kënaqësi.

doggy

2 – Vajza sipër (me fytyrë nga partneri)

Shkenca na tregon që ky pozicion është më i rrezikshmi për meshkujt, pasi rezulton shpesh me fraktura në penis. Por sipas këtij studimi, ky pozicion nuk është i dëshërueshëm as për femrën pasi shpesh ajo ndihet e pasigurt nga këto maja të larta.

sex-position-the-cowgirl_0

3 – Vajza sipër (me shpinë nga partneri)

Nëse nuk preferohet me fytyrë, sigurisht është e njëjta gjë edhe kur i ke kthyer shpinën partnerin.

sex-position-reverse-cowgirl_0

4 – Misionari

Ja pra që as pozicioni klasik i misionarit nuk hyka tek pozicionet e pëlqyera. Me sa duket, në këtë pozicion, nuk preken të gjitha pikat e duhura dhe penetrimi nuk ka efektin optimal.

mh-mission1

5 – Pozicioni 69

Sipas të anketuarave, del se është shumë e vështirë për femrat që të përqëndrohen tek marrja e kënaqësisë në një kohë kur ato janë të përqëndruara për të ndihmuar mashkullin që të gjejë momentet e tij të lumturisë.

sex-position-sixty-nine_0

Loading...