Ballina Jetë & Stil Ndryshimi mes Obamës dhe Trump në një foto

Ndryshimi mes Obamës dhe Trump në një foto

Këto foto kanë bërë xhiron e botës. Në to krahasohen Barack Obama dhe Donald Trump. Në foto shihen të dy burrat në shi, por ndryshe nga Obama, Trump shfaqet një egoist i vërtetë.

Presidenti Barack Obama qëndron vetë në shi, ndërsa Trump mbron vetëm veten.

Loading...