Ballina Argëtim Mynih, nis Octoberfest 2016, festa e blinduar nga frika e atentateve (VIDEO)(FOTO)

Mynih, nis Octoberfest 2016, festa e blinduar nga frika e atentateve (VIDEO)(FOTO)

Gota të mbushura me birrë, muzikë dhe shumë kontrolle. Në Mynih në Gjermanisë ka filluar Octoberfest, festa e përvitshme e birrës gjermane.

Masat e sigurisë anti-terror kanë qenë shumë të rrepta, telekamera, kontrolle të imtësishme deri tek çantat e pjesëmarrësve.

Autoritetet lokale kanë menduar për gjithçka për të mbrojtur të pasionuarit e birrës nga kërcënimet terroriste.

Një vendim që nuk ka prishur aspak klimën e festës. Ja disa nga pamjet e festivalit të alkoolit.

prost!!! #octoberfest2016#beer

A video posted by 92🙉 (@kcheon122) on

Festen fortsätter

A video posted by Mats Hadarzon (@mhadarzon) on

#germany #munchen #oktoberfest #schottenhammel 닭다리 모자 ㅋㅋㅋㅋ 다시봐도 웃기네

A video posted by Narae (@narae_ong) on

Loading...