Ballina Jetë & Stil Mobileria josh klientët me një reklamë… porno! (VIDEO)

Mobileria josh klientët me një reklamë… porno! (VIDEO)

Kemi parë çudira nga më të ndryshmet me reklamat.

Por një kompani mobiljesh ka shkuar shumë larg.

Corimexo ka përgatitur një reklamë porno për të joshur blerësit që të blejnë kolltuqet dhe divanët e tyre.

Loading...