Ballina Teknologji FBI lëshon alarmin: Mbuloni kamerën!

FBI lëshon alarmin: Mbuloni kamerën!

Kamerat në kompjuterët tanë duhet të mbulohen menjëherë. Paralajmërimi vjen nga një burim për t’u marrë në konsideratë.

Alarmin e ka dhënë drejtori i FBI-së, James Comey.

Kjo, pasi siç shpjegon Comey, kamerat e zbuluara përbëjnë rrezik për ndërhyrje në kompjuter dhe materialet e mbledhura nga kamera mund të përdoret për kërcënime apo shantazhe.

Loading...