Ballina Lajme ZAEV: MË 31 GUSHT TAKIM TË LIDERËVE, ZGJEDHJET NË DHJETOR

ZAEV: MË 31 GUSHT TAKIM TË LIDERËVE, ZGJEDHJET NË DHJETOR

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev është takuar me ambasadorin e Sllovakisë Martin Berzak me të cilin ka biseduar në lidhje me zhvillimet politike në Maqedoni. Zaev ka thënë se shpreson që më 31 gusht të ketë takim të liderëve dhe se në dhjetor pret që të mbahen zgjedhjet parlamentare. Sipas Zaevit, LSDM-ja, bazuar nga disponimi në teren do ta merr përgjegjësinë nga popullit për ta udhëhequr shtetin drejt ndryshimeve pozitive.
Nga ana tjetër ambasadori Bezak ka thënë se shpreson që në vend të mbahen zgjedhje demokratike të cilat do ta afrojnë Maqedoninë drejt BE-së. /SHENJA/
Loading...