Ballina Lajme Vizitat e liderëve amerikanë në Kosovë, para e pas luftës (VIDEO)

Vizitat e liderëve amerikanë në Kosovë, para e pas luftës (VIDEO)

Ardhja e zëvendëspresidentit amerikan, Joe Biden, në Kosovë nuk është vizita e vetme e zyrtarëve të lartë amerikanë.
Në Kosovë ndër vite kanë ardhur shumë liderë të shtetit më të fuqishëm të botës.
Ata gjithmonë kanë rikonfirmuar mbështetjen e tyre për popullin kosovar.
Një kronikë e zgjeruar është përgatitur nga gazetarja Arjeta Dragaj, për vizitat e liderëve amerikanë, para dhe pas luftës së fundit në Kosovë.

Loading...