Ballina Lajme Shkojnë në morg për intervistë pune, por u ndodh diçka që do...

Shkojnë në morg për intervistë pune, por u ndodh diçka që do ua fusë kandidateve frikën në palcë (Video)

Në fakt, “viktimat” e kamerës së fshehur nuk e kanë ditur se intervista për punë do të zhvillohet në morg, kurse pas një prezantimit të shkurtër me punëdhënësit, kandidatët lihen për disa sekonda vetëm në morg.
Megjithatë, në një moment një burrë i vdekur i mbuluar me çarçafë, kërcen…
Dhe aty fillon drama me kandidatët potencial për punë.

Loading...