Ballina Lajme Mrekullia/ Dieta me patate dhe kos, për 3 ditë humbisni 5 kg

Mrekullia/ Dieta me patate dhe kos, për 3 ditë humbisni 5 kg

Me këtë dietë që është shumë e thjeshtë ju do të humbni 5 kilogram. Gjatë kohës së dietës duhet të hani vetëm patate të ziera dhe kos me masë të vogël yndyre.
Regjimi i të ushqyerit:
Dita e parë
Mëngjesi: 1 patate e zier pa kripe, 1 gotë kos, Dreka: 2 patate të ziera pa kripe, 1 gotë kos, Darka: 2 gota kos
Dita e dytë
Mëngjesi: 1 gotë kos, Dreka: 2 patate të ziera pa kripe, 1 gotë kos, Darka: 1 patate të zier pa kripe, 1 gotë kos
Dita e tretë
Mëngjesi: 1 patate të zier pa kripe, Dreka: 1 patate të zier pa kripe, 1 gotë kos, Darka: 1 gotë kos.
Loading...