Ballina Lajme JA SI DUKET SHKUPI 10 DITË PAS VËRSHIMEVE (VIDEO)

JA SI DUKET SHKUPI 10 DITË PAS VËRSHIMEVE (VIDEO)

Kanë kaluar dhjetë ditë nga vërshimet që përfshin rajonin veriperëndimor të Maqedonisë.
Moti i keq i dha një tjetër fytyrë Shkupit, mes baltës, papastërtive, rrugëve të prishura dhe banesave të përmbytura.
Vërshimet ishin fatale për rrethinën e Shkupit, ku 22 veta humbën jetën, ndërsa një foshnje 16 muajsh vazhdon ende të jetë e zhdukur.
Ky reportazh i “Tv21” tregon qartë situatën e krijuar dhe vështirësitë me të cilat po ballafaqohen banorët.

Loading...