Ballina Lajme Fshati i Obiliqit në rrezik nga gjarpërinjtë (Video)

Fshati i Obiliqit në rrezik nga gjarpërinjtë (Video)

Gjarpërinjtë dhe minjtë e shumtë gjatë stinës së verës kanë bërë që banorët e fshatit Hamidi të ndihën të frikësuar për të jetuar në shtëpitë e tyre.

Për këtë arsye, shunmë nga ta e kanë lëshuar fshatin. Për banorët që kanë mbetur shqetësues mbetet edhe stina e dimrit, pasi atëherë del nga shtrati një përrua që e përshkon fshatin.
Banorët tregojnë për rrezikun që banorët përballën çdo ditë si pasoj e këtij përroi.

Loading...