Ballina Lajme FOTOT/ Ana e shëmtuar e Rios: Prostituta, drogë dhe vrasje!

FOTOT/ Ana e shëmtuar e Rios: Prostituta, drogë dhe vrasje!

Olimpiada e Rios ka një vëmendje të jashtëzakonshme dhe shpresohet se do të ndikojë në afrimin e turistëve dhe ngritjen e ekonomisë, por jashtë pjesës së “bukur” të Olimpiadës, mund të shihet ana e shëmtuar e qytetit brazilian.
Në qytet mbizotëron dhuna, krimi, drogërat që shiten pa kurrfarë pengese dhe prostitucioni i lartë.
12 mijë prostituta shesin trupin e tyre çdo ditë në Rio.
Kriminaliteti është aq i lartë, saqë u deshën 85 mijë forca të shtuara sigurie për Olimpiadën.
Një patrullë u qëllua pardje me armë zjarri, thjesht pse mori një kthesë të gabuar.
Lagjia  e famshme “Vila Mimosa”, lagjia e prostituave këto ditë është e mbipopulluar.
Për të thithut klientelë, prostitutat kanë përgjysmuar çmimin nga 20 në 10 dollarë.
Por nuk është vetëm prostitucioni.
Në çdo lagje të Rios shitet drogë lirisht.
Më shqetësues akoma është krimi dhe vrasjet.
Vetëm në 7 muajt e parë të këtij viti kanë ndodhur mbi 2 mijë vrasje.

Loading...